Een hypotheek voor jouw duurzame nieuwbouwwoning

23 februari '18

Koop je een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning van Brink aan de Weide? Dan kan de Rabo GroenHypotheek interessant voor je zijn. Met een GroenHypotheek krijg je tijdens de eerste rentevaste periode 0,5% korting op de hypotheekrente voor 10 jaar vast. Voor het aanvragen van een Rabo GroenHypotheek heb je een Groenverklaring nodig, alle woningen van Brink aan de Weide hebben een dergelijke Groen verklaring. Deze Groenverklaring wordt afgegeven voor 10 jaar. je krijgt rentekorting op uw GroenHypotheek voor de duur van uw Groenverklaring.

EPC-waarde van 0,26 of lager

Hoe energiezuinig een woning is, wordt uitgedrukt in een EPC-waarde (Energie Prestatie Coëfficiënt). Deze waarde geeft de hoeveelheid energie aan die er nodig is om een woning te verwarmen, ventileren en verlichten. Hoe lager de EPC-waarde hoe energiezuiniger de woning, hoe beter de woning is voor ons klimaat. De woningen van Brink aan de Weide hebben een EPC-waarde van 0.26. Lees alles over de rentekorting Rabo Groenhypotheek hier.

Jouw persoonlijke Rabobank

Een huis kopen is een spannend proces. Paul Vrijsen van de Rabobank denkt graag met je mee. Hij kan inzicht geven in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning? Dan kan de Rabo GroenHypotheek interessant voor je zijn. Bel of app Paul op 06 30 28 40 66 voor meer informatie of het maken van een afspraak. Een e-mail sturen kan ook naar financieeladvies.arnhem@rabobank.nl.

Natuurlijk kan je ook vrijblijvend binnenlopen tijdens het wekelijkse Hypotheek Inloopspreekuur:

• Iedere donderdag tussen 18.00 uur - 20.00 uur: Willemsplein 6 in Arnhem

Rabo Arnhem

Jouw huis financieren

Een huis kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Met veel keuzes die je als koper moet maken. Rabobank Arnhem helpt je hier graag mee!

  Hoe kom ik in aanmerking voor een woning?
  Bekijk het woningaanbod