5 april 2018

Start verkoop Brink aan de Weide fase 2

Donderdag 5 april starten we met de verkoop van Brink aan de Weide fase 2! Inschrijven kan online via je persoonlijke account, vanaf volgende week staan alle tekeningen en stukken om een goede keuze te maken voor je klaar op de website. Heb je toch nog vragen? Kom dan langs bij Rabobank Arnhem en omstreken op Meester D.U. Stikkerstraat 11 te Arnhem, we staan met een heel team voor je klaar!

Op donderdag 5 april starten we met de verkoop van Brink aan de Weide fase 2. Inschrijven voor deze woningen gaat volledig online, alle documenten die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken staan binnenkort op de website. Tussen 5 en 12 april kun je online maximaal 5 voorkeuren doorgeven via jouw persoonlijke account. Heb je interesse? Geef jouw woningtype een hartje en maak alvast een persoonlijk account aan.

Kies de woning van je voorkeur

Brink aan de Weide fase 2 bestaat uit 26 woningen in 4 woningtypes. Bekijk vast alle woningtypen op de pagina woningen. Hier kun je alle informatie vinden over de verschillende woningen en binnenkort ook de verkooptekeningen, optietekeningen en prijslijsten downloaden.

Interesse in een van de woningen? Maak een persoonlijk account aan en geef jouw favoriete woningen een hartje. Je ontvangt dan op 5 april vanaf 17.00 uur een e-mail met een link naar je persoonlijke omgeving. Hier kun je dan je 5 voorkeuren doorgeven. De inschrijvingstermijn sluit op 12 april om 17.00 uur.

Vierslag De Strook

Toch nog vragen?

22 maart '18

De techniek staat niet stil, maar ondanks dat inschrijven online gaat voor Brink aan de Weide staan we graag voor je klaar! Heb je nog vragen en wil je deze persoonlijk aan ons stellen? Loop dan even binnen bij de Rabobank op Meester D.U. Stikkerstraat 11 te Arnhem op 5 april tussen 18.00 en 19.00 uur. Er zijn financieel adviseurs van de Rabobank aanwezig, maar ook een team van BPD en Giesbers voor al je technische vragen.
Wees welkom!

Welke woning heeft jouw voorkeur? Bekijk de woningtype
Hoe maak ik een account aan? Persoonlijk account