Nog enkele woningen beschikbaar

12 maart '19

Duurzaam en gasloos wonen en Arnhem-Zuid, het kan! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in de laatste fase van Brink aan de Weide fase 3! Deze fase omvat in totaal 25 woningen van diverse types. Van tussenwoning tot vrijstaande woning, voor elk budget een passende woning. Alle woningen hebben een officiële groenverklaring en hebben een EPC van 0.26 en deze kan zelf terug gebracht worden naar 0 als je dat wilt. De start bouw van deze woningen staat gepland voor medio oktober 2019 en voor de kerst van 2020 kun je je nieuwe woning betrekken.

image alt

Nog 2 2-onder-1-kap woningen beschikbaar!

Voel je helemaal thuis in je nieuwe heerlijke 2-onder-1-kap-woning. Na een gezellige wandeling in je nieuwe knusse buurt kom je thuis om verder te ontspannen. Vanuit je ruime woonkamer en open keuken loop je zo met je bordje de sfeervolle achtertuin in. Daarna even relaxen in je badkamer; neem een douche of ga uitgebreid in bad. En ’s avonds leg je je oor te rusten in één van de drie grote slaapkamers. Over je spullen maak je je een zorgen: met de grote zolder heb je zoveel opslagruimte dat je huis altijd ruimtelijk blijft.

Actueel aanbod
image alt

Contact

Ben jij klaar voor de toekomst en zie jij wonen in dit duurzame wijkje wel zitten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende optie en een persoonlijk gesprek

Contact
  Planning
  Actueel aanbod