Brink aan de Weide fase 2

26 februari '18

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van Brink aan de Weide fase 2. Deze fase omvat 8 hoekwoningen, 9 tussenwoningen, 6 2-onder-1-kap- en 3 vrijstaande woningen. Voor elk budget een passende woning.

Met de realisatie van Brink aan de Weide fase 1 is Arnhem straks een in het oog springend woonplan rijker. Hier komt een woonblok met in totaal 28 eengezinswoningen in verschillende woningtypen. Bijna alle woningen zijn verkocht en de bouw van deze woningen zal nog voor de zomervakantie starten.

Tijd dus voor nieuw woningaanbod, Brink aan de Weide fase 2. In deze nieuwe fase komen 26 eengezinswoningen, waarvan enkele met een garage en met parkeren op eigen terrein. Deze woningen krijgen dezelfde dorpse uitstraling als de woningen in Brink aan de Weide fase 1.

Wat is jouw favoriete woning?

De 26 nieuwe woningen in Brink aan de Weide fase 2 gaan naar verwachting eind 1e kwartaal 2018 in verkoop. De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Maak nu je persoonlijke account aan en laat alvast je interesse blijken voor de nieuwe woningen die hier gaan komen. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Wil jij een hoek- of een tussenwoning? Laat het ons weten. Een account aanmaken is niet alleen handig, maar ook een must als je straks echt in Brink aan de Weide fase 2 wilt wonen!

Bekijk fase 2 Naar het woningaanbod
Op de hoogte blijven? Maak nú je Mijn Eigen Huis account aan