Koop je huis volledig online!

15 januari '19

Een paar schoenen online kopen is bijna voor niemand meer vreemd. Maar dat je ook je nieuwbouw woning volledig online kunt kopen, dat is nog voor weinig mensen weggelegd. Toch kan dat binnenkort in Brink aan de Weide fase 3! Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook. 

100% online

In Brink aan de Weide fase 3 kun je straks de koopcontracten voor je nieuwe woning digitaal ondertekenen! Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Kort geleden heeft BPD in een project in Vianen, Goorle, Amersfoort, Amerongen en Tilburg huizen volledig online verkocht. Er zijn inmiddels verschillende verbeteringen doorgevoerd. Nu staat een huis "online kopen" ook klaar voor Brink aan de Weide fase 3. Iedereen die geïnteresseerd is in Brink aan de Weide kan binnenkort online een huis kopen. Hoe uniek is dit!

In je persoonlijke 'mijn-eigen-huis omgeving' ontvang je belangrijke berichten over Brink aan de Weide. Kun je je voorkeuren opgeven als de verkoop start en uiteindelijk met een aantal klikken verder kan je jouw eigen droomhuis kopen. 

>> Weten hoe dit werkt?

Of de makelaar

Uiteraard blijft het ook mogelijk om persoonlijk contact met Willemsen Makelaars of Roel Willemsen garantiemakelaars. Dit kan zowel digitaal als fysiek. Door hun grote ervaring in nieuwbouw projecten en bekendheid in Arnhem is dit het enthousiaste verkoopteam van Brink aan de Weide.

Interesse?

Brink aan de Weide gaat medio eerste kwartaal 2019 in verkoop. Heb je interesse? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Maak je eigen account aan en favoriet dan jouw type huis van je voorkeur. Je ontvangt dan steeds gerichtere informatie.

Nieuw! Hoe werkt online kopen
Ik heb een vraag! Veelgestelde vragen