Kijken op de bouwplaats

13 mei '19

Brink aan de Weide fase 3 is nu in verkoop en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Zie jij een duurzame nieuwbouwwoning helemaal zitten, maar wil je eerst komen kijken? Dat kan! Op 24 mei staat team Brink aan de Weide (Giesbers, Roel Willemsen, Willemsen Makelaars en BPD Ontwikkeling) voor je klaar om je rond te leiden in 2 2-onder-1-kap woningen (bouwnummer 26 en 27 van Brink aan de Weide fase 1) die bijna klaar zijn voor oplevering.

24 mei 2019

Kom je ook?

Krijg een goed beeld van de ruimte in de woonkamer, slaapkamers en badkamer, de diepte van de tuin en het afwerkingsniveau van de woning. Ben je verliefd geworden? Dan kun je gelijk een optie krijgen op één van de beschikbare woningen in fase 3. Top toch! Je bent welkom tussen 16.00 en 17.00 uur.

Brink aan de weide fase 3

Parkeren

Kom je met de auto of op de fiets? Dan kun je parkeren vlakbij de woningen in aanbouw. Neem vanaf de Marasingel de afslag naar de bouwplaats bij het bord "Veld 22". Volg de weg zoals aangegeven op het kaartje, je kunt parkeren op de locatie zoals aangegeven. Wees welkom, aanmelden is niet nodig.

Tot ziens op de bouwplaats!

  Planning
  Actueel aanbod