Indicatieve prijzen zijn bekend

14 januari '19

Als je jouw droomwoning in Brink aan de Weide fase 3 hebt gevonden, wil je natuurlijk ook weten of deze binnen jouw budget valt. Daarom hebben wij nu de indicatieve prijzen op de site staan. Een 2-onder-1-kap woning begin bij € 399.000,- v.o.n., één van de 2 vrijstaande woningen zijn vanaf € 500.000,- v.o.n., een hoekwoning kun je aanschaffen vanaf € 325.000,- v.o.n. en een fijne tussenwoning begint bij € 259.000,- v.o.n. Je vindt de richtprijzen bij het woningaanbod per woningtype.

Concept beelden

Wauw, wat worden ze mooi, de (nu nog concept) artist impressions van de woningen in Brink aan de Weide fase 3. Ze geven nu al een goed beeld hoe uniek en karakteristiek de woningen gaan worden.

Interesse?

Wil je weten of jouw favoriete woningtype binnen je budget valt? Bekijk dan snel de richtprijzen bij het woningaanbod. Enthousiast, maar heb je je nog niet ingeschreven als belangstellende? Maak dan een persoonlijk account aan, ga naar je favoriete woningtype en klik op het hartje in de afbeelding. Zo kunnen wij je met onze digitale nieuwsbrieven op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Start verkoop

Medio eerste kwartaal 2019 start de verkoop van deze 25 prachtige woningen. Ben jij straks één van de trotse eigenaren van een woning in Brink aan de Weide fase 3? Lees alle informatie op de website alvast door, zo ben je optimaal voorbereid als de verkoop start

  Woningaanbod
  Online woning kopen