Een droom van een woning

24 juni '19

Brink aan de Weide biedt wonen in een groene omgeving, maar toch nabij diverse uitvalswegen en Arnhemse gezelligheid. Bij de bouw wordt rekening gehouden met aanwezige bomen, paden en sloten en worden deze zoveel mogelijk in de ontwikkeling meegenomen. Alle woningen zijn officieel groen verklaard, hebben een epc waarde van maximaal 0.26 en al het hout in de woningen is duurzaam geproduceerd. Koop jij een woning in Brink aan de Weide? Dan kom je in aanmerking voor een voordelige groenhypotheek van de Rabobank.

image alt

Bouwnummer 21

Bouwnummer 21 is één van de vrije bouwnummers op dit moment. Een heerlijk royale 2 onder 1 kap woning met puntgevel voor extra ruimte op de zolderverdieping. Parkeren doe je op eigen terrein en je hebt zelf een garage om je auto of andere grote items in te stallen. Doordat de entree zich aan de zijkant van bevindt, wordt de begane grond op een logische wijze in 2 leefruimtes gedeeld. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de royale living, aan de achterzijde een grote leefkeuken met zich op de gezellige achtertuin. Deze woning telt in totaal 3 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast en een grote zolder die nog naar jouw wensen kan worden ingedeeld.

Bekijk bouwnummer 21
image alt

Bouwnummer 24

Deze 2 onder 1 kap woning biedt voldoende ruimte voor het hele gezin, ieder kan zijn eigen plekje vinden. De begane grond heeft aan de voorzijde een fijne woonkamer waar je lekker kan neerploffen op de bank na een lange dag. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken die tevens ruim genoeg is voor een grote tafel. Is het lekker weer? Dan loop je zo de gezellige achtertuin in. In deze woning bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 zelfs met inloopkast. De zolder is open en kan geheel ingedeeld worden naar jouw wensen.

Bekijk bouwnummer 24
image alt

Bouwnummer 25

Dit vrije bouwnummer in Brink aan de Weide fase 3 heeft een kaveloppervlakte van maar liefst 163 m2 en biedt daarom voldoende mogelijkheden om je groene vingers eens flink te laten werken. Naast een grote tuin, biedt ook deze woning weer veel ruimte voor het hele gezin. Een royale living en een eetkeuken, maar ook 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast. Een badkamer waar plek is voor een ligbad en een aparte douche en een zolder met puntdak voor extra ruimte.

Bekijk bouwnummer 25

Interesse?

Zie jij jezelf hier wel wonen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend een optie en een persoonlijk gesprek, wij staan je graag te woord.

  Woningaanbod
  Contact