Stand van zaken op de bouw - fase 1

24 juli '18

In de afgelopen periode is er al een goede start gemaakt met de fundatie van de woningen in Brink aan de Weide fase 1. Zo zitten de palen in de grond, is de fundering gemaakt en ligt het leidingwerk onder de vloeren van fase 1. Verder is de stadsverwarming bijna gereed en is er een start gemaakt met het leggen van de begane grond vloeren van de eerste blokken. Tijdens de bouw wordt er een zogeheten bouwrouting gevolgd. deze zal vanaf dit moment als volgt zijn: blok 2-1-3-6-5-4-7-8-9.

Na de bouwvakantie wordt er een vervolg gegeven aan het leggen van de begane grond vloeren en zal het beton casco worden opgetrokken, Hierdoor zal de vorm van je woning al snel zichtbaar worden.

Kijkmomenten

Velen van jullie zullen regelmatig naar de realisatie van de woningen komen kijken, deze betrokkenheid wordt zeer gewaardeerd door Giesbers. Echter is wel het verzoek om vanuit veiligheidsoverwegingen het bouwterrein niet te betreden. Tijdens de bouw worden er kijkmomenten ingepland, hiervoor krijgen alle kopers van fase 1 nog een officiële uitnodiging. Tijdens een dergelijke kijkdag is er de mogelijkheid om samen met de keuken- of sanitairleverancier zaken in te meten.

Bouwvakantie

Tussen vrijdagmiddag 20 juli en zondag 19 augustus is Giesbers aan het genieten van de (buitenlandse) zon. Op de bouwplaats wordt nog mimimaal doorgewerkt. Vragen kun je uiteraard na deze periode weer stellen. Voor nu een fijne vakantie gewenst namens het hele team Brink aan de Weide!

Wanneer is mijn huis klaar? Planning
Ik heb een vraag! Contact