Alle voorzieningen die je nodig hebt

In en vlakbij Brink aan de Weide vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. Winkelen en wonen, dankzij de vele voorzieningen kan het allemaal. Zo vind je vlakbij twee basisscholen, waarvan één zelfs ook kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen biedt.

In de stad Arnhem zijn ook diverse middelbare scholen gevestigd. Zijn jouw kinderen toe aan een vervolgopleiding? Er zijn meerdere mogelijkheden: er zijn allerlei mbo-opleidingen op ROC-scholen te volgen, hoger beroepsonderwijs aan de Hogeschool voor Arnhem en Nijmegen en bijzonder onderwijs zoals het ArtEZ Conservatorium.

Helemaal voorzien

In de toekomst heeft Brink aan de Weide winkelcentrum in de buurt, vlakbij Arnhem-Zuid komt Winkelcentrum Schuytgraaf. Dit centrum wordt ongeveer 8700 m2 groot, waar zeker een Albert Heijn komt. Tot die tijd is er een tijdelijk voorzieningencentrum waar al een Albert Heijn is gevestigd. Hier vind je ook een Gall & Gall, Hema en geldautomaat van de Rabobank. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je je versboodschappen bij een marktkraampje kopen.

De binnenstad van Arnhem ligt op ongeveer 5 minuten treinafstand, maar winkelcentra Kronenburg en Elderveld liggen zelfs om de hoek. Aan de nabije Burgemeester Matsersingel bevindt zich de Woonboulevard Arnhem.

Brink aan de Weide Planning
Arnhem Wonen in Schuytgraaf